Bel Olid i Luisa Vera al C.E.I.P L´Olivera


No m’embrutis, Jack Espàrrec! és el conte que l'escriptora Bel Olid i la il·lustradora Luisa Vera van crear junt amb els nens de 6è B de l'escola L´Olivera durant la setmana cultural del centre.

La creativitat en estat pur: un detectiu anomenat Notembrutis ha de resoldre el misteriós cas del llapis que escriu amb independència de la mà que el porta, que diu veritats incòmodes en lloc de lloances….

Molts tallers i activitats relacionades amb la literatura es van sumar a les disfresses de carnestoltes, mai havíem creat Espais de PictoEscriptura tan colorits.
Bel Olid (Mataró, 1977) tradueix, fa classes, escriu novel·la, assaig, teatre, poesia, contes i textos de tot tipus. Ha publicat l'assaig Heroïnes postmodernes: models literaris contra l’universal masculí (premi Rovelló 2010), el conte Crida ben fort, Estela (premi Qwerty al millor llibre infantil 2009), la novel·la Una terra solitària (premi Documenta 2010) i el llibre de contes La mala reputacióbelolid.wordpress.com


Luisa Vera (Elda, 1962) va acabar la carrera de Belles arts a València i es va anar a viure a Nova York. Allí va continuar els seus estudis d'il·lustració a la School of Visual Arts.
Des de 1990, es dedica professionalment a la il·lustració. Els seus personatges han ficat els seus imponents nassos a les pàgines de The New York Times, The Chicago Tribune, The Dallas Morning News, The Wall Street Journal, The International Herald Tibune, La Vanguardia i El País, i han lluït les seves millors gales en cobertes de llibres, cartells, catàlegs, contes infantils i exposicions. En el 2002 va creuar de nou el toll i ara viu a Barcelona. http://www.luisavera.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario