Cinc dies de creativitat al CEIP L´Olivera a Vallirana!


La segona setmana de febrer vàrem visitar el CEIP L´Olivera per impartir tallers a més de dos-cents nens de primària. Deu contes i moltes manualitats relacionades amb la construcció de personatges i la narració.

Aquesta vegada l'experiència es va multiplicar, no només hi havia un il·lustrador, un escriptor, una classe de nens i un conte; aquesta vegada eren molts, una escola sencera!

Alba Marina Rivera, Anna Manso, Artur Laperla, Bel Olid, Luisa Vera, Lluís Cadafalch i Roser Ballesteros van donar vida a un munt de personatges: un superbebè que pot canviar-se de bolquers, dos ous bessons furtats per una monja, un llapis que escriu amb independència de la mà que el porta, porcs voladors, una hamburguesa que és un cotxe d'autoescola…. 
Exposició d'autoretrats i biografia dels autors



La Picto i l’Escriptura de Carnestoltes visitant totes les classes i proposant moltes activitats! Els nens no només van ser escriptors de diferents trames i personatges, sinó que van fer el seu autoretrat d'autor, exercicis de comprensió lectora i un mapa de vinyetes per acabar la història. 



Van crear la història amb ajuda del PictoMapa




L'escola es va omplir de pintura, cartró, disfresses i exposicions. A més, vàrem aprofitar l'experiència per engegar un altre regal a l'ensenyament de les lletres, el Tresor de Paraules, un bagul ple de targetes amb paraules, definicions i il·lustracions que cada alumne va realitzar sobre la base del vocabulari dels contes que conformen la col·lecció VoxPrima. 



Moltes gràcies a tots per compartir l'experiència! 



Cada classe va fer el seu diccionari il·lustrat
  

No hay comentarios:

Publicar un comentario